FH Auto Slagelse A/S

Slagelse

Skadesreparation

AUTORISERET SKADESREPARATION
MED INDBYGGET SIKKERHED OG MERVÆRDI

Hvis din Peugeot har fået en skade, er det vigtigt at bruge et autoriseret Peugeot-værksted. Her får din bil simpelthen den rette reparation til den rette pris, og vi anvender kun rigtige dele med den perfekte pasform. Dermed bevarer din Peugeot sin kollisionssikkerhed, så du kan køre sikkert og trygt fra dit værksted.

Vi holder dig naturligvis kørende med en gratis lånebil, mens vi tager os af din bil.

ER SKADEN SKET?

Book din skadesreparation her

 

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

  • Gratis lånebil ved skadesreparation
  • Reparation efter fabrikkens forskrifter
  • Fuld transparens - mulighed for gratis VideoCheck
  • Korrekt udført kvalitetsarbejde, som opretholder bilen kollisionssikkerhed
  • Vi kender din bil bedst
  • Vores teknikere er specialuddannede
  • Du bevarer din garanti mod gennemtæring
  • Vi sikrer, at bilen opfylder alle sikkerhedsstandarder

DIN PEUGEOT PASSER GODT PÅ DIG,
SÅ LAD OS PASSE GODT PÅ DIN PEUGEOT

Vores teknikere bliver løbende uddannet i Peugeots modelprogram, så de også kender din model ned til mindste detalje. Efteruddannelse sikrer, at vores teknikere opdateres i reparations- og svejseteknikker, så bilen repareres efter de nyeste kvalitetskriterier. Vi sørger for at bringe din bil tilbage i samme sikre stand som før skaden, så den bliver nærmest så god som ny og overholder gældende sikkerhedsstandarder.

Der er også helt kontante argumenter for at vælge autoriseret Peugeot-værksted, for du tilbydes gratis lånebil i den tid skadesreparationen varer.

 

VIDEOCHECK GIVER TRYGHED OG TRANSPARENS

For at styrke din oplevelse af tillid, tryghed og transparens, tilbyder vi gratis VideoCheck, når din Peugeot skal repareres for en skade.

Med et VideoCheck visualiserer og forklarer Peugeot-teknikeren den anbefalede reparation. Det giver dig overblik og bedre forståelse for de ting, som bør udbedres.

VideoCheck er med til at sikre, at vi leverer en reparation i henhold til dine ønsker, så du kører hjem som en tilfreds kunde.

LÆS MERE OM VIDEOCHECK