FH Auto Slagelse A/S

Slagelse

Peugeot e-Traveller
Peugeot e-Traveller
EN 100% ELEKTRISK FAMILIEBIL
Peugeot e-Traveller
Peugeot e-Traveller

EN 100% ELEKTRISK PEUGEOT FAMILIEBIL

Med Peugeot e-Traveller får du et eksklusivt interiør med masser af plads! En e-Traveller fremstår med et stilrent design, der kombineret med Peugeots suveræne køreegenskaber og komfort sikrer en behagelig rejse. Peugeot e-Traveller fås i 2 længder (Standard og Lang), og takket være den fleksible modulopbygning kan den løse vidt forskellige transportopgaver.

Den kan rumme et stort antal passagerer (fra 5 til 8 sæder) og har et bagagerumsvolumen på op til 2900 liter. e-Traveller er den perfekte løsning til erhvervsbrug og den store familie med et aktivt fritidsliv.

Peugeot e-Traveller

BEHAGELIG OG BRUGERVENLIG


Indvendigt er e-Traveller designet til optimal komfort for både fører og passagerer. Det behagelige trin giver nem adgang til den højt placerede førerplads, hvor du har sikkert overblik over trafikken.

Cockpittet har et stilrent og moderne design præget af eksklusive materialer og innovativt udstyr.

Udstyr som f.eks. Heads-Up Display* og 7” touchscreen* er placeret inden for behagelig rækkevidde.

I e-Traveller giver instrumentpanel og touchscreen dig et hurtigt overblik over vigtige køreinformationer for en elbil, herunder rækkevidde og energiflow.


*Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version.


STOR KØREKOMFORT

Den nye særlige instrumentskærm med 3,5’’ farvematrixdisplay på e-Experts førerplads viser de vigtigste informationer om kørslen i realtid, f.eks. rækkevidde og powermeter (Charge/Eco/Power).

På den store touchskærm får du let adgang til hele det elektriske univers via en genvej og du får tydeligt vist det elektriske flow. «e-Toggle» tasten giver øjeblikkelig adgang til betjening af den elektriske automatgearkasse, hvor du kan vælge mellem 3 køreindstillinger: ECO, NORMAL og POWER. Elektrisk automatisk håndbremse er standard på den nye e-Expert uanset udstyrsniveau. Dvs. man slipper helt for at skulle aktivere/deaktivere håndbremsen igen.

God plads i Peugeot e-Traveller

TO HØJTYDENDE BATTERIER

Højtydende batterier

Peugeot e-Traveller indeholder et højspændingsbatteri, med enten en kapacitet på 50 kWh og en rækkevidde på op til 230 km eller en kapacitet på 75 kWh. med en rækkevidde på op til 330 km WLTP. Uanset hvilken batteripakke der vælges, så er pladsen i kabinen og varerummet bevaret.

Batteriet har en garanti på 8 år eller 160.000 km for 70% af lade kapaciteten.

ELMOTOR

Elektrisk e-Traveller

Motoren, der har en effekt på 100 kW (136 hk), sikrer øjeblikkelig acceleration med et moment på 260 Nm, samt glæden ved en fleksibel, dynamisk og støjsvag kørsel*.

*Husk at tage hensyn til, at de omgivende trafikanter muligvis ikke er vant til lydløse elektriske biler.


LÆS MERE OM PEUGEOT
e-TRAVELLER PÅ PEUGEOT.DK

BESØG SHOWROOM