Brian Madsen A/S

Ringsted

Peugeot Rifter

PEUGEOT RIFTER


ET UNIKT UDTRYK

Den nye Peugeot Rifter spænder vidt med sit elegante, robuste, fleksible og kraftfulde udtryk. Med sin korte, løftede kølerhjelm og den øgede frihøjde fornemmer man klart at der er hentet inspiration fra SUV-verdenen. Forlygter med LED DRL-signatur* og lodret kølergitter fremhæver dens afbalancerede, kompakte og dynamiske stil.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt afhængigt af version.

Peugeot Rifter design

PEUGEOT i-COCKPIT®

Uovertruffen komfort. Sæt dig bag rattet i den nye Rifter og nyd de ergonomiske sæder med tilpasningsmuligheder, som vil glæde enhver chauffør uanset størrelse. Tilføj en utrolig akustisk komfort, og hele kabinen bliver et sted med fred og ro.

Mere end blot en lyskilde. Zenith® taget* med elektriske solgardiner og LED-belysning* giver en masse ekstra plads i midterkonsollen, tagpanelet og opbevaringsrummet foran.

Åben op for en lang række opbevaringsmuligheder. Opbevaring i for- og bagdøre, midterkonsol og i gulvet: Den nye Rifter har rekord meget opbevaringskapacitet sin kategori. Flere, mere rummelige og nemt tilgængelige rum til alt, hvad man måtte have med sig i hverdagen.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt afhængigt af version.

Peugeot Rifter i-Cockpit

SIKKERHED

Peugeot Rifter sikkerhed

Med Peugeot kørehjælpemidler gør den nye Rifter kørslen nemmere og giver samtidig større komfort og sikkerhed. Genkendelse af skilte og hastigheder*, adaptiv fartpilot*, aktiv vejbaneassistent*, håndfri adgang og start* og elektrisk håndbremse gør køreturen helt problemfri.

Parkering er blevet legende let. Med de forskellige hjælpesystemer til manøvrering af den nye Peugeot Rifter kan du nyde en større frihed. Visiopark 1 bakkamera*, seneste generation af Park Assist* og Blind Spot Assist*: Så er du klar til enhver situation.

*Standard, option eller ikke tilgængeligt afhængigt af version.

MOTORER

Peugeot Rifter motorer

De innovative motorer i Peugeot Rifter kombinerer ydeevne og økonomi. Den nyeste generation af BlueHDi diesel- og PureTech-benzinmotorer gør køreoplevelsen endnu bedre.

Rifter leveres med en BlueHDi 100 med 5-trins manuel gearkasse eller PureTech 110 S&S-motor med 6-trins manuel gearkasse.

Med EAT8 8-trins automatgearkassen er gearskiftene hurtige og glidende. Med et klik bag rattet er det muligt at skifte gear manuelt uden efterfølgende at miste den automatiske funktion.


LÆS MERE OM PEUGEOT RIFTER PÅ PEUGEOT.DK

BESØG SHOWROOM

SE AKTUELLE KAMPAGNEMODELLER